Јубиларни 20. спортски сусрети радника ЕРС-а одржани су у Бања Врућици, Теслић у периоду од 20-23.06.2019.године. Цијелим током путовања и боравка у Бања Врућици, међу свим члановима екипа владала је добра атмосфера.

Одлуком Синдикалног одбора за Вођу спортске екипе МХ ЕРС Матично предузеће а.д Требиње за овогодишње јубиларне 20. сусрете радника Електропривреде именована је колегиница Данијела Самарџић, која је на церемонији отварања подигла заставу Синдиката “ Електропривреде Републике Српске“ испред Синдикалне организације Матичног предузећа.

Након одржаних такмичења у коначном пласману екипа, екипа Синдикалне организација Матичног предузећа освојила је 8. мјесто. Посебно истичимо појединачни успјех колегинице Николине Бојбаше која је у дисциплини скок у даљ освојила 1.мјесто.

Одржани јубиларни 20. спортски сусрети радника ЕРС-а још једном су показали да су манифестације овог типа увијек прилика за дружења и склапање нових пријатељства уз стварање нове енергије за предстојеће радне подухвате.

Одржани јубиларни 20. сусрети радника ЕРС