Обавјештавамо вас да је спортска екипа Матичног предузећа, поред стандардно добрих резултата у женском стоном тенису – освојено треће мјесто (екипа у саставу: Анђа Маја Гајић, Свитлица Тривуна и Здравка Ћурковић), освојила „историјски“ резултат уласком у финале такмичења из одбојке.

Посебно треба истаћи да се одбојкашка екипа у истом саставу такмичила и у фудбалу, гдје им због једног гола разлике измакао пласман у полуфинале, па су такмичење завршили на шестом мјесту.

Одбојкашка екипа Матичног предузећа је у финалу играла са екипом „РиТЕ Гацко“ и након неизвјесне борбе до самог краја, освојили су друго мјесто и сребрену медаљу. Одбојкашка екипа је наступала у саставу: Мирко козић, Миљан Мрдић, Миљан Роган, Југослав Крзман, Срђан Ђуричић, Милан Влачић, Сњежан Реџо, Миш Перо, Никола Рудакијевић, Миодраг Грујичић.

Вођа спортске екипе био је Миљан Мрдић, који је на отварању 17. Сусрета радника ЕРС, испред СО Матичног предзећа био у екипи која је подизала заставу РС и „Електропривреде Републике Српске“.

Синдикални одбор

Резултати на 17. РСИ