Данас је у Требињу, у просторијама Матичног предузећа извршена примопредаја између старог и новоизабраног Синдикалног одбора и Надзорног одбора синдиката Матичног предузећа, а такође су верификоване одлуке са конститутивног састанка.

Предсједница Синдикалне организације, Кораљка Ковачевић-Марков  је током уводног обраћања упутила ријечи синдикалне добродошлице  новоизабраним члановима Одбора, те се захвалила колегама из претходног сазива на свом залагању током рада у протеклом периоду.

Након тога, предсједник Надзорног одбора синдиката Матичног предузећа из претходног сазива Драгомир Кецман поднио је извјештај о раду синдикалне организације за 2022.годину. Извјештај је једногласно усвојен и објављен на огласној табли Предузећа.

Другом дијелу данашње сједнице присуствовали су само чланови Синдикалног одбора и Надзорног одбора синдиката у новом сазиву, који су одмах приступили са активним радом везано за донашење одлука које се односе на организацију и начин рада у будућем периоду.

Чланови Синдикалног и Надзорног одбора на крају састанка изразили су задовољство поводом информације коју је изнијела Предсједница Кораљка Ковачевић – Марков, а која се тиче потписивања Анексa II Колективног уговора МХ „Електропривреда РС“ и Споразумa о утврђивању цијене рада на нивоу МХ „Електропривреда РС“ за 2023. годину.

Извршена примопредаја између старог и новоизабраног Синдикалног и Надзорног одбора Матичног предузећа